Fizetési módok

A kosarában láthatja a termék(ek) adókkal emelt árát és a szállítás díját. Ezekből adódik össze a teljes vételár.

Vásárlását a wellmedmo webshopjában az alábbi módokon fizetheti ki:
  • Készpénz üzleteinkben való átvétel esetén
  • Bankkártya üzleteinkben való átvétel esetén
  • Utánvét vagy beszedés futárszolgálat kézbesítése esetén készpénzben
  • Átutalás - csak szerződött partner esetén
  • Online bankkártyás fizetés - bevezetés alatt, jelenleg még nem elérhető
   Készpénz

Országos szaküzlethálózatunkban történő személyes átvétel esetén rendelését készpénzben tudja   kifizetni. Futárnak készpénzben való fizetés utánvétnek vagy beszedésnek minősül.

     
   Bankkártya

Országos szaküzlethálózatunkban történő személyes átvétel esetén rendelését bankkártyával és   Egészségpénztári kártyával is tudja rendezni.

     
   Utánvét vagy   beszedés futárral

Futárszolgálati kiszállítás esetán a futárnak készpénzben történő fizetéssel lehet rendezni a rendelt   termékek és esetleges szállítási költség ellenértékét.

     
   Online   bankkártyás   fizetés   bevezetés alatt, hamarosan elérhető
     
   Egészségpénztári   kártyás fizetés
 
KIZÁRÓLAG személyes átvétel esetén szaküzleteinkben!!!

Egészségpénztáron keresztül két féle módon történhet a szolgáltatások kiegyenlítése:
készpénzes/bankkártyás vásárlással: ebben az esetben a pénztártag megelőlegezi a szolgáltatás   összegét, melyet a pénztár utólag, a tag igénylése alapján kiegyenlít. Jelenleg ilyen módon bármelyik   egészségpénztárra ki tudunk állítani számlát. A számla kiállításához szükséges az Egészségpénztár   számlázási neve és címe, a pénztártag neve és tagsági száma 
 
egészségpénztári kártyával: a tag a kártyával kiegyenlíti a szolgáltatás ellenértékét. A   kártyatranzakció összege a tag egészségpénztári számláján zárolásra kerül, melyet a pénztár átutal a   szolgáltatónak. Az alábbi egészségpénztárak kártyájával fizethetnek: Allianz Hungária   Egészségpénztár, PRÉMIUM Egészségpénztár, Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár, Generali  Önkéntes Egészségpénztár, Medicina Egészségpénztár, MKB Egészségpénztár, OTP Országos   Egészségpénztár, Patika Egészségpénztár, TEMPO Országos Önkéntes Kiegészítő Egészségpénztár,   Új Pillér Egészségpénztár, Vasutas Egészségpénztár 
 

 

KÉRDÉSE VAN? ÍRJON NEKÜNK!

Ha nyitvatartási időn kívül jut eszébe kérdés, írjon e-mailt a fenti e-mail címekre vagy küldjön üzenetet az alábbi űrlap kitöltésével.

Adatai nálunk biztonságban vannak, adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatja >> ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Üzenetküldés
Tájékoztatjuk, hogy az üzenet elküldésével hozzájárul a személyes adatainak az adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerinti felhasználásához.